RETREATS PÅ SJÖVIK I SVERIGE

 

 

 

 

ET RETREAT ER ET 4-7 DAGES OPHOLD PÅ LANDSTEDET I SJÖVIK MED MASSER AF MEDITATION, SAUNA, RO OG FÆLLESSKAB.


”Mine oplevelser på Jespers retreats er øget nærvær og opmærksomhed til livet. Kærlighed til mig selv og andre. Alt i livet kommer og går. Jeg har brugt alt denne læring i mit forretningsliv dagligt.”

erik Danielsen

”Jeg er kommet hos Jesper til meditation i København de sidste 11 år og har sideløbende været på snart 3o retreats på Jespers ødegård i Sverige. Som alenemor til to og karrierekvinde er jeg lykkelig for alt det indre arbejde, jeg herigennem kan gøre, og vil altid lade mig uddanne og tage ved lære under Jesper Westmark.”

pernille lotus

om retreats

Retreatet bliver afholdt på ødegården Sjövik. En typisk rød smålandsgård. Det er et charmerende hus fra 1930, der har to store huse og en sauna lige ned til søen. Vi lever derfor sammen på en hyggelig gammel ødegård, hvor ordet ”bæredygtighed” passer bedre på opholdet end ”luksus”. ​Du bliver indkvarteret enten på dobbeltværelse, 3-4 mands værelser eller enkeltværelse, hvis du har ønsket det. På alle værelser er der dyner og hovedpuder, men medbring venligst selv sengelinned og lagen.

Retreat er for dig, der vil bruge tiden til fordybelse og mødet med dig selv på en harmonisk og selvudviklende måde. Du vil opleve dig selv (din sande natur). Tonen for ”Sjövik” er at mødes i et hjertevarmt fællesskab. Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilhed, bevægelse, lange pauser, gåture, at være alene eller i fællesskab. Vi er i stilhed fredag og lørdag fra vi står op og til kl. 13. Det giver plads til fordybelse, ro og til at fornemme, hvad der kommer frem i stilheden.

Meditationerne bliver lavet på stedet ud fra nuet og den energi, der er til stede i gruppen samt naturen. Meditationerne vil give balance og ro i krop, sind og ånd. Når balancen tager plads i dig, afstemmes du med den energi, der er bedst for dig lige nu. Vi vil på retreatet rette al opmærksomhed mod vores indre liv - det vil derfor ikke være muligt at bruge computer, litteratur, (eller andet, der vil kunne forstyrre stilheden og langsomheden). Som deltager opfordres du til at opnå accept i dit bagland for, at du ikke vil kunne kontaktes under retreatet. I nødstilfælde kan de kontakte Jesper Westmark på tlf: 22159444. Retreat er både til øvede og nybegynderen, da der både vil være teoretisk undervisning og guidede meditationer med udgangspunkt i gruppens energi.

Hvis vejret tillader det, vil vi bruge naturen. Blandt andet meditere til solnedgangen. Samt lave meditation i sauna. Hovedparten af tiden vil vi dog være i meditationslokalet inde i huset ved søen

“At deltage på Jespers retreats giver mig en dybere forståelse og forbindelse til mig selv. Jeg oplever en indre ro, hvorfra kærlighed, taknemmelighed og væren i nuet flyder mens kroppen føles lettere”

Mette korsholm