ONLINE MEDITATIONSKURSUS 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ET EKSKLUSIVT OG KOMPLET MEDITATIONSKURSUS TIL DIG, DER GERNE VIL I GANG MED AT MEDITERE ELLER TAGE DIN MEDITATION TIL ET NYT LEVEL

At meditere er ikke et quick fix, som vil give dig magtfulde kræfter fra dag ét. Det er en vej i livet, som kræver 15 minutter om dagen eller længere tid. Men med regelmæssige meditation vil du helt konkret opleve, at du slipper af med tankemylder, og at du bliver bliver et helt menneske, der ser folk i øjnene og er nærværende med det, du foretager dig.

Kurset her sætter dig godt i gang med videotutorials, og du vil altid kunne gå tilbage og bruge materialet, når først du har adgang.

 

Når du vælger at deltage i mit online meditationskursus, vil du opleve:

·    At have følelsen af overskud og energi

·    At kunne håndtere og slippe af med stress og angst  

·    At kunne mærke hvad du brænder for

·    At have åbent sind og hjerte

·    At være mere proaktiv end reaktiv – at være kaptajn i eget liv

·    At være mere nærværende overfor dig selv og dermed andre


Engangsbetaling

1.995 DKK

Permanent adgang til meditationskurset med 29 skræddersyede videoer

Betaling over 2 måneder

998 DKK x 2

Permanent adgang til meditationskurset med 29 skræddersyede videoer

 

Hvorfor meditere?

Har du brug for mere overskud og at øge dit fokus, din koncentration og din kreativitet? Eller oplever du stress i hverdagen, sover dårligt, oplever angst og mangler overskud til at tackle dit livs udfordringer? Det at mediterer regelmæssigt er bevist igen og igen at have en gavnlig effekt på din fysiske og psykiske sundhed. Ved at meditere vil du genfinde indre ro, og opleve at kunne øge din koncentrationsevne og dit generelle overskud i din hverdag.

Hvordan gør jeg?

Ved at lærer at meditere, får du redskaberne til at acceptere livets udfordringer og rumme negative tanker og følelser. Mediterer du dagligt, blot i 5 minutter eller længere, oplever mange øget mental velbefindende og trivsel, men også at de handler mere konstruktivt og problemløsende. Vores dybdegående online meditationsforløb løber over flere moduler som du skridt for skridt gennemgår hjemme i din stue, i dit sommerhus eller der hvor du kan få tid og ro til det.

Hvad får jeg?

Ved at starte eller genfinde din meditationspraksis med et online meditationskursus, giver du dig selv et pusterum i en travl hverdag. Du bliver også vejledt gennem grundlæggende meditationsteknikker, forståelsen af dem, og du får hjælp til at arbejde dybere med dine reaktions- og følelsesmønstre.

Det er til dig, som aldrig har mediteret før, men også til dig, som allerede er kommet i gang med at meditere og gerne vil fortsætte rejsen og får nye redskaber og indsigter.

Jeg vil glæde mig rigtig meget til at folde meditationsforløbene ud sammen med dig, og undervise dig i hvad meditation er, hvordan du bruger den og hvad du kan få ud af den i din dagligdag.