ONLINE UNIVERS 

 

 

 

 

  

Jesper har lavet et katalog af online meditationer i video og lyd, som du kan få adgang til som abonnent.

Udover kataloget af online meditationer laver Jesper live online meditationer hver mandag aften kl. 20:00-21:00, hvor du kan meditere direkte sammen med Jesper og de andre online-abonnenter.

VÆLG DIT ABONNEMENT OG FÅ ADGANG

månedsabonnement

basic

98 Dkk

Pr måned

- Online katalog af meditationer

 

månedsabonnement

premium

198 DKK

Pr måned

- Live meditationer hver mandag

- Online katalog af meditationer

“Jeg har været med til onlinemeditationerne mange mandage og elsker den ro, jeg opnår. Jesper er virkeligt god til at skabe de rigtige rammer for en fælles meditation, selvom vi sidder hver for sig.”

René Andreasen

"Nærværet og energien er til stede i Jespers online meditationer, så jeg glæder mig gerne til mandag aften, hvor jeg mediterer en skøn times tid med Jespers guidning i min egen stue."

Marianne rosendal

 

Du har også mulighed for at få permanent adgang til et komplet online meditationskursus, hvor Jesper i 29 skræddersyede videoer tager dig gennem alle de vigtigste meditationer.

 

 

 

 

  

”Det er for mig magisk at deltage i online live-meditation med Jesper. 

 Jeg er blevet guidet til at trække vejret, at være opmærksom på det nærværende øjeblik her og nu, at være trygt til stede i og mærke min krop og har observeret et gammelt traume, der gav slip. 

 Jeg har lært og lærer forsat, at magien er vinden i næsen, både under live-meditation, morgenmeditation eller som nu i dette øjeblik!”

Zoe Pedersen