Lotus er helheds-og traumeterapeut med egen praksis i København.

Hun underviser i og holder foredrag om at hente sig selv hjem og helbrede krop, sind og sjæl efter traumatiske oplevelser eller opvækstvilkår.

Lotus startede sin meditationspraksis som 22-årig hos Svend Trier og har siden uddannet sig som spaceholder og traumeterapeut hos Jesper.

Lotus har supplerende uddannelser indenfor mere klassisk terapi og indenfor de to store oprindelige helheds- og sundhedssystemer Ayur Veda og Traditionel Kinesisk Medicin. Hun er desuden instruktør i den meditative energetiske helbredsøvelse Qi Gong.

Hvad er traumeterapi?

Vi er alle påvirkede af oplevelser af uventet og belastende karakter. Disse oplevelser ligger og driller os fra vores ubevidsthed. De farver vores virkelighed og kan virkelig blokere og begrænse os eller give fysiske ubalancer.

Vi ved kun sjældent hvad vores traumer præcist bunder i. Og derfor opløses de almindeligvis ikke gennem almindelig dagsbevidsthed og mere almindelig samtale-terapi.

I traumeterapien skabes der adgang til underbevidstheden og herfra lokaliserer og oplever vi traumet sammen, terapeut og klient. Vi afspiller det så, så mange gange det kræves, før traumets ladning aflades og klienten derfor oplever at være helt ok med det. Måske endda helt at glemme det.

Vi arbejder gennem kroppen på en briks, sofa eller madras. Det eneste behandlinger kræver af klienten er en parathed, vi kalder det en ”modenhed” og den pejler vi os ind på sammen i en kort for-samtale.

Kontakt Lotus for en tid eller ved yderligere spørgsmål til behandlingen

Tlf: 2261 5780

Mail: lotus@lotusturell.dk

76C042DD-2F10-49B5-AB55-245B4EABBFFC